Дата подачи заявки: 25.08.2014
ID: 43637,
Область: Киевская область,
Район: Киево-Святошинский Товар: Мука,
Количество: 10 т.
Цена: договорная
мука ячменная, мука рисовая
Борошно з ячменю і рису
Панівною серед споживачів харчових продуктів нині є тенденція до здорового харчування, тож виробники мусять це враховувати. Це означає, що має бути добірна сировина, слід суворо дотримуватися технології виробництва, а як додаткові інгредієнти використовувати лише високоякісні добавки. Наприклад, замість модифікованого крохмалю, використовувати рисове борошно, яке до того ж удвічі дешевше.
Українська компанія «Агроснаб» вже налагодила випуск такого високоякісного рисового борошна, яке широко застосовується нині в молочній, хлібопекарській, кондитерській, м’ясопереробній галузях, а також у виробництві дитячого харчування, сиру, плавлених сирів, вареної згущівки, йогуртів, морозива тощо. Зауважимо, що рисове борошно не замінює цілком борошно у продуктах, а лише є добавкою до них. Дрібнозмелене борошно (200 мікрон) у пропорції 5–10 кг на 100 кг додають до фруктів і перемішують, щоб вони не злипалися, виробляючи цукати. Кондитери використовують наше борошно для виготовлення білої і кольорової глазурі. Завдяки дрібному помелу, вона добре зафарбовується. Перевагою є й те, що кондитерська продукція не має борошняного присмаку, не погіршується її органолептика.
Тепер підприємство поповнює перелік пропонованої продукції гречаним і перловим борошном. Перлове виробляють з ячменю, а за показниками воно не гірше від рисового, але набагато дешевше. Кількість білка в ньому навіть вища ніж у рисовому борошні, а крохмалю трохи менше. Важливо те, що це натуральний продукт. Завдяки високим волого- та жирозв’язувальним властивостям його широко застосовують у м’ясних та ковбасних виробах. Перлове борошно можна використовувати й в хлібопекарстві. За хімічним складом це борошно доволі наближене до житнього, але в перловому більше клітковини і високий вміст крохмалю. Тому його можна використовувати для часткової заміни основного борошна при випіканні хліба. Воно надає випічці м’якість і легкий горіховий присмак. Доречно застосовувати під час приготування тістечок, млинців, пельменів, вареників, а також як загущувач до кондитерських кремів і соусів.
Гречане борошно характеризується високою питомою цінністю, легко засвоюється і має добрі смакові властивості. Його особливістю є високий вміст амінокислот, а за кількістю білка воно не поступається пшениці. Крім того, гречане борошно не містить глютену. Розглянемо технологічний процес його приготування. Спочатку крупу обвалюють, потім просушують, щоб усунути плісняву, і перемелюють. Для цього ми використовуємо сучасні системи без жорен і отримуємо практично пил. А це дуже важливо, адже що дрібніший помел продукту, то вища його водорозчинність і краще він взаємодіє з іншими складовими продукції під час виробництва.
Крім того, пропонуємо кондитерам для виготовлення солодкої продукції яєчний порошок, а також сухий яєчний білок – його імпортуємо з Бельгії. Як відомо, строк реалізації столового яйця дуже короткий – 24 дні, тож його доцільно переробити і використовувати триваліший термін.
Всі наші вироби сертифіковані, пройшли перевірку на відповідність найсуворішим вимогам до харчових інгредієнтів.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,
заступник директора 050 387 58 58