Семена зерновых и зернобобовых культур. Торговая площадка Украины
Продукция на продажу: Семена зерновых и зернобобовых культур ,
Дата подачи заявки: 06.02.2014
ID: 31706,
Область: Киевская область,
Район: Киево-Святошинский Товар: Семена зерновых и зернобобовых культур ,
Количество: 100 упаковка
Цена: договорная
Насіння кукурудзи солодкої
Мегатон F1 - Вегетаційний період (80-81 день). Товарний урожай – 270 ц/га. Маса 1000 насінин – 170 г. Вихід качанів – 170%. Вихід чистого зерна – 33%. Вміст сухої речовини – 28%. Рослина за довжиною (враховуючи волоть, см) дуже довга. Пластинка листка за шириною (аналізуючи листок верхнього качана, см) середня. Ніжка качана за довжиною коротка. Качан за формою конусно-циліндричний, за довжиною 24-25 см – дуже довгий, кількість зернових рядів – велика, колір верхівки та низу зернини жовтий. Антоціанове забарвлення лусок стрижня відсутнє. Використовується, як продукція для свіжого ринку та консервування.
Растлер F1 - Середньостиглий гібрид суперсолодкої цукрової кукурудзи (82 дні) жовтого типу для отримання продукції в літній та осінній період. Призначений для використання у переробній промисловості. Рослина висотою 213 см, формує перший качан на висоті 76 см. Довжина качана 19,5 см, діаметр 4,8 см. На кожному качані розміщено 16–18 см рядків зерен, однорідних за формою та розміром. Форма качана циліндрична. Високоврожайний, стабільний гібрид із високими відновлювальними властивостями. Адаптований до різних умов вирощування. Растлер стійкий до більшості основних хвороб цукрової кукурудзи (гельмінтоспоріоз, вірусу кукурудзяної мозаїки, бактеріального в’янення, пухирчастої сажки та фузаріозу).
Легасі F1 - Середньопізній (80 днів) гібрид солодкої кукурудзи жовтого типу для отримання продукції в літній та осінній період. Рослина висотою 2,3 м, перший качан формуться на висоті 90 см. Качан довжиною 21 см та діаметром 4,8 см, має 18–20 рядків зерен. Відмінний смак та висока урожайність ОСНОВА характеристики гібрида Легасі F1. Гібрид багатофункціонального використання. Стійкий до пухирчастої сажки, іржі, бактеріального в’янення.
Телефон: email:
Контактное лицо: Володимир Васильович